Lid van De Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten Lid van KP Lid van de Nederlandse vereniging voor parodontologie Lid van nvvp

Klantenervaringen

Al vele jaren - zonder overdrijving! - bijzonder tevreden.

Hallo Annemieke Kuijkens,
Je site is mooi en compleet, je pand is mooi van buiten, en van binnen perfect en aangenaam 'lekker cool' ingericht. Met een door Peter Heijnen prettig bemande receptie. Maar uiteindelijk gaat 't om de behandeling. En die onderga ik als zeer vakkundig, relaxed en goed individueel benaderd. Ook krijg ik steeds opnieuw waardevol advies voor het gebitsonderhoud door mijzelf. En dat geeft, naast mijn tandarts, die jij op de hoogte houdt, goede resultaten. En daar gaat 't om! Dus daarom ben ik al jaren bijzonder tevreden met jouw mondhygiene behandeling.
Axel van Duin

Tevreden!

Beste Annemieke, Ik kom nu al de nodige jaren naar jou toe om mijn gebit te laten onderhouden.De behandeling zelf vind ik maar zo zo, maar jouw persoonlijke omgang met mij vind ik geweldig! Mooie nieuwe praktijk! Ik ben zeer tevreden!
Fransje Westra

Stralende en gezonde lach

Na enige omzwervingen zijn wij bij jou in de praktijk terecht gekomen. Chapeau, mooie praktijk, mooie website en goede, warme behandeling. Zeer goed advies, die we ter harte nemen, en de plaque heeft het sinds onze behandeling bij jou zwaar te verduren. Onze lach straalt en is gezond. Wat wil je nog meer. Tot binnenkort.
Groet Peter en Janine

Aanbeveling voor Annemieke Kuijkens

Sinds een aantal jaren is Annemieke mijn mondhygieniste. Mijn gebit en ik zijn daar heel blij. Ze is een goede mondhygieniste en een fijne persoonlijkheid. Daarom wens ik haar veel succes op haar nieuwe werkplek.
Margaret