©Ruben Hilkens

Lid van De Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten Lid van KP Lid van de Nederlandse vereniging voor parodontologie Lid van nvvp

Huisregels

Welkom bij de mondhygiënistenpraktijk van Annemieke Kuijkens. Om meer inzicht te geven in mijn werkwijze, verzoek ik u onderstaande regels goed door te lezen. Het zijn de 'huisregels' van de praktijk. De meeste huisregels spreken voor zich. Ook de cliënten die reeds bij ons onder behandeling zijn, kunnen hierin nuttige informatie vinden.

Afspraak maken

Tijdens openingsuren is het mogelijk om een afspraak te maken bij de receptie. U kunt ook telefonisch een afspraak maken op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur op 020 337 6346. Baliemedewerker Peter Heijnen staat u te woord.

Niet nagekomen afspraak

Het kan iedereen overkomen, de afspraak bij de mondhygiënist vergeten door allerlei omstandigheden. Dat begrijpen wij en daarom wordt er, als u voor de eerste keer een afspraak vergeet, coulant gehandeld. Er zal een niet nagekomen afspraak worden genoteerd, maar hieraan worden geen kosten verbonden.
Indien u minstens 24 uur van te voren aan mij bericht dat u bent verhinderd breng ik niets in rekening en geldt dit als een niet nagekomen afspraak.
Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, belt u mij dan zo spoedig mogelijk. In geval van ziekte verwacht ik dat u dit 's ochtends laat weten. Op die manier kan ik in de voor u gereserveerde tijd nog iemand anders helpen.
Op het moment dat een cliënt een afspraak niet nakomt, door welke omstandigheid dan ook, kan de behandelaar de zorg niet verlenen die hij graag zou willen verlenen. In de voor u gereserveerde tijd had een andere cliënt geholpen kunnen worden. Om die reden wordt, indien een cliënt voor de tweede keer of vaker, zonder gegronde reden, een afspraak niet nakomt, wordt een tarief van € 30 per keer gehanteerd.

Houd er rekening mee dat de behandelaar 100% van de geplande behandeling in rekening mag brengen.


Op tijd

Het is prettig dat u op tijd op uw afspraak aanwezig bent. Het is natuurlijk ook belangrijk dat ik op tijd werk. Uw tijd is net zo belangrijk.

Roken en huisdieren

Het is niet toegestaan te roken in de praktijk, ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Tot slot

Ik ben erg blij met suggesties, ideeën, op - en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

Annemieke Kuijkens, januari 2017

Informatiefolders

De informatiefolders zijn te lezen met Adobe Acrobat Reader. Klik hier om Adobe Acrobat Reader te downloaden.

aften

droge mond

gevoelige tandhalzen

ontstoken tandvlees

slijtage van het gebit

tanderosie

tandletsel

mondpiercings

beugel

slechte adem

verkleurde tanden

tanden bleken

flossdraad

tandenstokers

ragers

tanden poetsen

elektrisch poetsen

gebit tijdens zwangerschap

het melkgebit

fluoride

met uw kind naar de tandarts

wisselen

tandenpoetsen met kinderen

voorkom tanderosie bij je kind

sealen

mondzorg voor kinderen
met een verstandelijke beperking

implantaten

kronen en bruggen

overkappingsprothese

plaat of frameprothese

facings

wortelkanaalbehandeling

roken en mondgezondheid

nieuw kunstgebit

van eigen- naar kunstgebit

houd je mond fris en gezond

eten, drinken en...

De gezonde mond app

Wie graag een gezonde mond heeft en houdt, downloadt gratis de app GezondeMond van het Ivoren Kruis. Een handig hulpmiddel bij uw dagelijkse mondhygiëne. De app toont praktische instructies voor elektrisch en handmatig tandenpoetsen, het reinigen tussen de tanden en kiezen en het gebruik van mondspoelmiddelen. Bovendien geeft de app de juiste voedingsadviezen om de mond gezond te houden. Een handige poetstimer helpt u twee minuten en dus lang genoeg te poetsen. U kunt de app downloaden in de Google Play Store en in de iTunes App Store.